Iedereen wil er natuurlijk altijd goed verzorgd uitzien en van top tot teen stralen. In deze blog deel ik een aantal beauty hacks die hierbij kunnen helpen!

Hack #1

Clay Mask

Foto van eBay.com

Iedereen wil natuurlijk een mooie en gezonde goeduitziende huid hebben. Vooral na een dag hard werken of na een lange schooldag. Een van de dingen die je dan kan doen, is een kleimasker opdoen. Dit zorgt ervoor dat de huid er weer mooi, gezond en stralend uit komt te zien. Je kan dit bijvoorbeeld 1 keer in de week doen.

Hack #2

Iedereen heeft weleens last van puistjes, en hier wil je natuurlijk zo snel mogelijk van af! Een van de dingen die je kan doen, is tandpasta op het puistje smeren. Als je dit er op hebt gedaan, kan je er een stukje nat wc-papier opdoen. Dit zorgt ervoor dat je puistje snel uitdroogt en zo weer weg is! Let wel op dat je niet teveel gebruikt: anders krijg je er een hele droge huid van.

Hack #3

Wil je iets meer volume in je haar hebben? Gebruik droogshampoo! Dit zorgt ervoor dat je haar binnen een paar seconden veel meer volume heeft. Je kan dit gewoon op je hoofd doen, even inmasseren en het is al klaar.

Flesje Water

Foto van tipsenweetjes.nl

Hack #4

Drink veel water op een dag! Dit zorgt ervoor dat je huid er goed uit blijft zien en dit voorkomt een slechte huid en puistjes. Let op dat je ook niet veel te veel water gaat drinken, want dit kan slecht zijn voor je lichaam.