Jouw make-up wishlist staat waarschijnlijk vol met allemaal mooie, maar vooral dure make-upproducten. Helaas is make-up van Mac niet zo goedkoop als Essence bijvoorbeeld. Toch bestaan er een heleboel goede dupes van jouw lievelingsproducten. Wij zetten een paar prachtige dupes op een rijtje, zodat jij iets van je wishlist kan afstrepen.

NARS Albatross

We kennen waarschijnlijk allemaal de bekende highlighter NARS Albatross. Deze highlighter kost maar liefst € 26,50. De dupe is de MUA Undress Your Skin Iridescent Gold Highlighting Powder. De MUA highlighter kost €5,99 dus je zou €20,51 besparen. Ze lijken echt heel erg op elkaar, een echte aanrader dus!
nars

NARS Orgasm

Nog een NARS-product dat erg gewild is, is de NARS blush in Orgasm. Deze mooie peachy blush met gouden glitters is € 26,50. Een goede dupe hiervan is van het merk Sleek. De blush genaamd ‘rose gold’ komt toch wel heel erg dicht in de buurt van de Orgasm en is maar €5,99, dus je zou €20,51 besparen.
nars blush

Ubran Decay Naked Palette

Iedereen die een beetje van make-up houdt kent de Naked pallete wel van het merk Urban Decay. Je weet waarschijnlijk ook dat er een flink prijskaartje aanhangt: namelijk €51,90. Ook hier heeft MUA een goede dupe van gemaakt. Het Undressed pallete kost maar €4,65. Je bespaart €47,25 als je voor de dupe kiest, waardoor je genoeg geld overhoudt voor andere make-up.
naked

Benefit brow zings eyebrow shaping kit

De werkbrauwtrend is nog steeds niet voorbij en daarom staat dit product waarschijnlijk op jouw wishlist. We hebben het over de Benefit brow zings eyebrow shaping kit die €28,50 kost. De Sleek brow kit blijkt een goede dupe te zijn die maar €10,49 kost. Je bespaart met deze aankoop dus € 18,01.
benefit

Beautyblender

De laatste dupe is de bekende Beautyblender. Deze spons kost maar liefst € 17,65. Veel merken probeerden een dupe te maken hiervan, maar weinig kwamen in de buurt van het orgineel. Het merk Real Techniques slaagde hier als beste in, want de Real Techniques Miracle Complexion Sponge komt toch aardig in de buurt. De spons kost maar €5,30 dus je bespaart €12,35.
spons