Naast alle kou, regen en sneeuw heeft de winter en kerst een hele positieve kant voor alle beauty liefhebbers. Rond kerst komen er namelijk de mooiste limited editions uit van allemaal mooie make-up en verzorgingsmerken. Iets waar wij dames natuurlijk een groot zwak voor hebben. Wij hebben een paar van onze favoriete collecties op een rijtje gezet.

Chanel Rouge Noir Holiday 2015Chanel kerst collectie 2015

We kunnen niet anders zeggen dan dat de nieuwe holiday collectie van Chanel prachtig is. De collectie is geïnspireerd op een show uit 1994 waar de kleur zwart-rood werd ontdekt. De collectie viert de kleur die nu Vamp heet.

MAC Magic of the night collectie

Ook MAC kan niet achterblijven en heeft weer een prachtige nieuwe collectie speciaal voor de feestdagen. De Lancome kerst collectie 2015verpakking is al prachtig om te zien, die zijn namelijk blauw-paars metallic van kleur. De collectie zelf is natuurlijk ook heel mooi, vooral de ‘In Extra Dimension Skinfinish Shaft Of Gold’ is onze persoonlijke favoriet.

Lancôme Christmas look 2015

Lush sterretjeDe kerstcollectie van Lancôme bestaat uit een prachtig palette die geïnspireerd is op de geheime tuin aan Rue du Faubourg Saint Honoré. De kleuren van het palette zouden de kleuren van de bloemen hebben die daar groeien. Naast de oogschaduw bevat het palette ook twee mooie lipkleuren om de look compleet te maken.

Lush kerstcollectie 2015

In de kerstcollectie van Lush zitten weer allemaal heerlijke producten. Veel producten in vormpjes zoals een sneeuwpop en een kerstman. Ook is deze collectie weer rijk aan glitters, want die kunnen natuurlijk niet missen in een Lush kerstcollectie. Wij vinden de producten uit de kerstcollectie ook een perfect cadeautje voor een vriendin bijvoorbeeld.

The Body Shop Frosted Plum kerst 2015The body shop kerst collectie 2015

Misschien is de kerstcollectie van The Body Shop wel onze favoriet. De geur van deze collectie is frosted plum. De verpakkingen hebben een mooie donkere paarse kleur en zoals altijd bevat de collectie weer verschrikkelijk veel producten, wat wij natuurlijk helemaal niet erg vinden!

Benefit get your party on gift setBenefit get your party on

Als laatste hebben we nog een cadeautip voor kerst. Benefit kwam namelijk met een hele lieve gift set. In de set zitten vier populaire producten uit de gewone collectie. De set bevat de Gimme Brow browgel, They’re Real! Mascara, Hoola bronzer en High Beam highlighter. Samen hebben de producten een waarde van €111,- maar worden verkocht voor €66,-.

Welke collectie is jouw favoriet?