De lente is begonnen en dat betekent een nieuw seizoen waarbij weer een heleboel nieuwe make-ups trends horen! Er zijn altijd wel trends die even heel populair waren, maar waar me nu allemaal op terug kijken en denken: Hoe heb ik aan die trend mee kunnen doen? Lees verder voor make-up trends die we graag achter ons laten.

dunne wenkbrauwenExtreem dunne wenkbrauwen

Lang geleden in de jaren 90 was er een tijd waarin we onze wenkbrauwen het liefst zo veel en dun mogelijk epileerden. Een goed voorbeeld van iemand die met deze trend meedeed is Pamela Anderson. Hoewel sommige mensen nu nog steeds de fout maken om deze oude trend een kans te geven, is er gelukkig een nieuwe trend: volle wenkbrauwen zoals die van model Cara Delevingne.

crack nagellakCrack nagellak

Een tijd was cracking nagellak helemaal trendy. Elk meisje die van nagellak hield haalde deze bijzondere nagellak in huis. Het was een trend die heel vernieuwend was en uit het niets verscheen maar ook weer in het niets verdween.

Te donkere lipliner

donkere liplinerOok deze trend was heel populair in de jaren 90. Je lippen omlijnen met een beige-bruine lipliner en dan invullen met een nude lipstick. Eigenlijk past deze trend misschien niet helemaal in dit rijtje thuis, want het is een comeback aan het maken door Kylie Jenner (het halfzusje van Kim Kardashian). Als er iemand is die deze oude trend kan terugbrengen is zij het wel met haar mooie volle lippen die iedereen probeert na te maken.